966 73 593 post@mmcatering.no

Andre begivenheter

separator

Andre begivenheter

Livets gang

Som nevnt er det mange anledninger i løpet av et menneskes liv. Man deltar i både store og små arrangementer, og noen ganger må man selv arrangere til selskap. Under vil du finne forslag til catering til forskjellige anledninger og begivenheter.

Catering til barnebursdag

En barnebursdag er en stor begivenhet – særlig for selve bursdagsbarnet, som lenge har gledet seg til den store dagen. Men mange barn er kresne og liker ikke sterk mat, eller mat de ikke har smakt før. Hvorfor ikke bestille en deilig pai til barnebursdagen? Våre paier kan serveres med ønsket fyll, og er saftige og velsmakende. Til barnebursdag kan vi også anbefale tortillalefser med tomat, mozarella og basilikum. Tortillalefsene er stekt og skåret i pizzastykker. Meget godt på smak, og samtidig svær saftig.

Catering til skoleball

Årets høydepunkt når man skole, er det store skoleballet. Festkomiteen bruker gjerne lang tid på å planlegge den store begivenheten, og legger ned mye energi og krefter i dette. Mange skal delta – mye skal arrangeres. Til skoleball passer det godt med koldtbord eller et utvalg varmretter. På denne måten kan alle velge den maten de liker best, og kvelden blir en suksess.

Catering til blåturen

En blåtur er en spennende begivenhet, og en begivenhet som gjerne skaper bedre samhold mellom de ansatte i en bedrift. Til blåtur kan vi anbefale tapas, som er lett å ta med seg, og enkel å spise – uansett hvor man er. MM Catering leverer blant annet smakfulle spanske kjøttboller, sunne lakserullader, marinert lårstek av lokalprodusert kylling, spansk pølse i søt chilisaus og scampi.

Catering til venninnekvelden

Har du en stor venninnegjeng som sjelden samles? Da pleier det å være spesielt gøy når dere endelig får anledningen. Gjør derfor kvelden spesiell! Sørg for at alle koser seg, og sørg for at maten er god! Til en venninnekveld kan det passe godt med forskjellige brød og salater. Vi har et stort utvalg ulike salater, og leverer blant annet pastasalat, tunfisksalat, gresk salat, kyllingsalat, ost- og skinkesalat og rekesalat.

 

Telefon 966 73 593

Ring oss på 966 73 593 for bestilling av catering-tjenester. Hvis du har spørsmål angående Catering-tjenester eller kaféen vår, svarer vi deg gjerne.

Kontaktinfo

Adresse: Maridalsveien 17, 0178 Oslo
E-post: post@mmcatering.no

Åpningstider Café

Mandag - fredag: kl 11:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 18:00
Søndag: 13:00 - 18:00

Åpningstider Catering

Mandag – søndag: kl 07:00 – 22:00