966 73 593 post@mmcatering.no

Dåp

separator

Dåp

Catering til dåp – en stor begivenhet

Skal du arrangere dåp? Spør oss om catering til dåp.

Dåp er en tradisjon – fortsatt møtes slekten til barnedåp og ønsker det nye familiemedlemmet velkommen. Dåpen er en viktig og høytidelig anledning. Hva med en kombinasjon av et tradisjonelt koldtbord og spennende tapas? Denne kombinasjonen vil garantert treffe alle aldersgruppene, fra de unge til eldre. Og du skal ikke se bort fra at den eldre gruppen kan til og med la seg imponere over maten som serveres. Selv om du ikke selv kan ta æren for matlagingen, vil gjestene garantert være fornøyd med selskapet i sin helhet. Maten er prikken over i-en!

La oss gjøre det!

Det kan være mye jobb med å få på plass alt som skal ordnes til en stor fest. I tillegg vet vi hvordan de fleste småbarnsforeldre sliter med å få tiden til å strekke til, når de både skal ta seg av et spedbarn og arrangere et stort familiebesøk. Vår cateringtjeneste kan tilby catering for ca. 60-70 personer.

Den perfekte dåpen

En dåp er som nevnt tidligere en viktig begivenhet og en viktig tradisjon. Gjør dagen god, gjør minnene gode – og ta vare på dem i fremtiden. Med catering til dåp fra MM Catering er du sikret god mat. Selv om ikke alt annet skulle gå etter planen, kan den gode maten rette mange situasjoner!

Priser

Har du spørsmål angående priser for catering til dåp? Spør oss om et uforpliktende prisoverslag. Vi tar alltid i mot henvendelser fra både nye og eksisterende kunder, og vi står alltid på for å kunne yte den beste kundeservice, samt rask og punktlig levering.

Koldtbord til dåp

279,- pr. kuvert

249,- pr. kuvert

225,- pr. kuvert

Snitter til dåp

135,- pr.kuvert

135,- pr. kuvert

110,- pr. kuvert