966 73 593 post@mmcatering.no

Firmafest

separator

Firmafest

Gjør firmafesten til en suksess med catering

Ønsker du catering til firmafest? Ingenting er bedre for arbeidsmiljøet og trivselen enn at en sosial samling blant kollegene blir vellykket. Med catering fra MM catering kan du være sikker på at alle på din firmafest blir fornøyd med maten.

Hvorfor catering til firmafest?

Alle dine kolleger har garantert forskjellig smak og forskjellige yndlingsretter. Noen liker fisk, andre liker salat og hjemmelaget brød. Hva med å bestille koldtbord fra oss? På denne måten kan alle få det de liker – vi har et bredt utvalgt av forskjellige retter til koldtbord.

Våre koldtbord

Både våre koldtbordanretninger og andre retter er av høy klasse, og fatene er nydelig pyntet og serveringsklare. Forskjellige nybakte brød, smør, majones og remulade kan bestilles for 30,- pr.kuvert. Festkoldtbord med blant annet roastbiff, reker, eggerøre, røkelaks, kokt skinke, kyllinglår og salat får du til kr. 179,- pr kurvert. Vårt luksuskoldtbord får du for 240,- pr. kurvert. Ta en nærmere kikk på vår meny for catering, og la deg friste av det store utvalget vi kan tilby. I tillegg til menyene tilbyr vi både varm og kald drikke.

Har du andre ønsker?

Dersom du har andre ønsker eller ønsker andre menyer, spør oss gjerne om dette. Vi tilbyr også valgfrie varmretter, lekre tapas, snitter, brød og salat samt fruktsalater. Tapas er spennende «fingermat» som kan nytes som forrett eller hovedrett, med deilig brød og drikke ved siden. Eller hva med herlige snitter dekket med mye roastbiff, herlig røkt skinke, store reker, smaksrik røkelaks eller deilig eggerøre? Snitter passer til firmafester så vel som til møter og andre sammenkomster der man har behov for enkel, rask og god mat.

Tapas til firmafest

Koldtbord til firmafest

279,- pr. kuvert

249,- pr. kuvert

225,- pr. kuvert