966 73 593 post@mmcatering.no

Konfirmasjon

separator

Konfirmasjon

Catering til konfirmasjonen

Catering til konfirmasjonen blir en suksess med en meny som både de unge og de voksne liker. Spør MM Catering om en passende cateringmeny – vi hjelper deg gjerne å sette sammen en komplett meny.

Høytid for konfirmasjon

Våren er en høytid for konfirmasjon. Husk å bestille i god tid, slik at vi kan gjøre din meny og bestilling klar i tide. Våre retter inneholder sesongens råvarer, i tillegg til smaksrikt, hjemmelaget bakverk og deilige salater.

Spør oss om catering til konfirmasjon

Ønsker du et enkelt prisoverslag på catering til konfirmasjon? Til konfirmasjoner kan vi eksempelvis tilby nydelige snitter, ferske rundstykker, ferske baguetter og bakst, friske salater (både rekesalat, gresk salat, vegetarsalat og skinkesalat), samt en herlig tapasmeny som alle vil like. Vi serverer også diverse varmretter etter ønske fra kunde. Spør oss gjerne om menyvalg.

Konfirmasjonen – en begivenhet

Siden 1950 har konfirmasjon vært frivillig, og siden da har vi hatt borgerlig alternativ til kirkelig konfirmasjon. Konfirmasjon er en gammel tradisjon for å markere overgangen fra barn til voksen. Konfirmasjonsdagen blir gjennomført med en seremoni og deretter en hyggelig feiring sammen med familie og slekt. Gjør dagen hyggelig for alle parter – MM Catering sørger for at maten er perfekt.

Telefon 966 73 593

Ring oss på 966 73 593 for bestilling av catering-tjenester. Hvis du har spørsmål angående Catering-tjenester eller kaféen vår, svarer vi deg gjerne.

Kontaktinfo

Adresse: Maridalsveien 17, 0178 Oslo
E-post: post@mmcatering.no

Åpningstider Café

Mandag - fredag: kl 11:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 18:00
Søndag: 13:00 - 18:00

Åpningstider Catering

Mandag – søndag: kl 07:00 – 22:00