966 73 593 post@mmcatering.no

Minnestund

separator

Minnestund

Catering til minnestund og seremonier

En minnestund kan være både trist og preget av minner. Men det er fortsatt en stund hvor familien og de etterlatte kan samles for å snakke sammen – dele tanker og følelser. Det å skape en «normal» og «hverdagslig» stemning over en minnestund, kan hjelpe til å skyve bort det triste og tunge for en liten stund. God mat og godt selskap gjør godt – spør oss om catering til minnestund.

Helt etter dine ønsker – helt enkelt

Det er du som arrangerer minnestunden, og det er du som bestemmer hva som skal serveres – vi bare hjelper deg på veien. MM Catering har lang erfaring innen catering til minnestund, seremonier og lignende. Vi sørger for at maten er levert til riktig tid, og helt etter dine ønsker.

En ting mindre å tenke på

I en situasjon hvor du er nødt til å planlegge en minnestund, en begravelse eller en seremoni, har du gjerne mye å tenke på. I tillegg havner mange under tidspress. Vi kan arrangere catering til minnestund på kort varsel, og du får en ting mindre å tenke på.

Våre menyer

Se gjerne vår cateringmeny for mer informasjon om de forskjellige rettene vi lager. Vi kan for eksempel tilby fristende tapasretter til gunstige priser. MM Catering lager tortillalefser med tomat, mozarella og basilikum, pai med chorizopølse, spansk salat, lakserullader og flere andre fristende småretter for hver en smak.

 

 

Telefon 966 73 593

Ring oss på 966 73 593 for bestilling av catering-tjenester. Hvis du har spørsmål angående Catering-tjenester eller kaféen vår, svarer vi deg gjerne.

Kontaktinfo

Adresse: Maridalsveien 17, 0178 Oslo
E-post: post@mmcatering.no

Åpningstider Café

Mandag - fredag: kl 11:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 18:00
Søndag: 13:00 - 18:00

Åpningstider Catering

Mandag – søndag: kl 07:00 – 22:00