966 73 593 post@mmcatering.no

Om oss

separator

Om oss

Historien bak MM Catering

MM Catering ble opprettet i 2006, under navnet Martha og Marias Café. I februar 2011 ble MM Catering overtatt av Max Shojai. Shojai har jobbet med mat og catering siden begynnelsen av 2000-tallet. Han har også bakgrunn fra blant annet Restaurant- og hotelldrift på høgskolen, og catering-virksomheter. MM Catering er viktig for Max Shojai. Med fagbrev som kokk, driver han sitt firma målrettet og med lidenskap. Vi har som mål å vokse, skape nye og deilige retter og å levere førsteklasses varer til våre kunder.

MM Caterings ansatte

MM Catering har 2 heltidsansatte og 2 deltidsansatte, med mulighet for å leie inn både kokker og servitører ved større bestillinger. Vår Cateringtjeneste leverer til alle grupper. Vi har levert til både 150 og 300 personer og veldig små grupper. Normalt leverer vi mat til 60-70 personer, og kan dermed tilberede mat til større selskap som bryllup, dåp og konfirmasjon.

Vi skal først og fremst levere god og smakfull mat, men skal også levere en vare som ser bra og appetittvekkende ut.

Hva kan vi tilby?

MM Catering tilbyr catering til alle livets anledninger. Vi tilbyr catering til dåp, catering til bryllup, catering til minnestunder og seremonier, catering til møter og konfirmasjoner. Vårt leveringsområde er Oslo, og vi gir deg gjerne et samlet prisoverslag på din cateringbestilling. MM Catering dekker koldtbord, serverer snitter, tapas, varmretter, frukt og grønt samt brød og salater. Vår mat er smakfull og holder høy kvalitet. Spør oss gjerne dersom du ønsker en egen meny eller et prisoverslag på den maten du ønsker til ditt selskap.

MM Caterings lokaler

MM Catering holder til i Maridalsveien 17 i Oslo Vi tilbyr uteservering sommerstid – nyt maten og solen på samme tid! Våre lokaler er store og romslige og gir en hjemmekoselig atmosfære. Med stor lidenskap for god mat, ønsker vi å gi deg et godt måltid, enten det er i kaféen eller om du benytter deg av vårt cateringtilbud.

Telefon 966 73 593

Ring oss på 966 73 593 for bestilling av catering-tjenester. Hvis du har spørsmål angående Catering-tjenester eller kaféen vår, svarer vi deg gjerne.

Kontaktinfo

Adresse: Maridalsveien 17, 0178 Oslo
E-post: post@mmcatering.no

Åpningstider Café

Mandag - fredag: kl 11:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 18:00
Søndag: 13:00 - 18:00

Åpningstider Catering

Mandag – søndag: kl 07:00 – 22:00